Kontakt

Vil du høre mere om MedHelp, og hvordan vi kan hjælpe dig med at nedsætte sygefraværet og højne arbejdsmiljø, så bliv kontaktet for et uforpligtende møde.


Du accepterer at blive kontaktet af MedHelp, og godkender vores Persondatapolitik, som du kan læse her.
Husk at udfylde alle felter markeret med *


home

Kontakt info

  • MedHelp A/S
  • Marielundvej 43B, 2730 Herlev
  • Danmark
  • CVR 31784883
phone
+45 70 207 203

Vores Mission

Vi vil nedbringe sygefraværet, motivere forbedringer af arbejdsmiljøet og øge alle parters ansvarlighed på området. Vi laver bæredygtige løsninger, som nedbringer udgifterne til sygefravær for vores kunder – og som øger omsorgen for den enkelte medarbejder.

Vi stræber efter høje idealer – og tegnes af værdier som ansvarlighed, fortrolighed, respekt for mennesket - og en ukuelig overbevisning om, at vi, sammen, kan gøre en forskel.Video – hør hvad kunderne siger

Kemp & Lauritzen

Afdelingsleder, HR & Forretningsudvikling, Carsten Knudsen udtaler sig om, hvilke fordele der er ved brugen af MedHelp for både ledere og medarbejdere i den ca. 1.400 medarbejdere store virksomhed.

Kolding Kommune - Dagplejen

Hør Dagplejens Leder Joan Lindskov fortælle om, hvordan de bruger MedHelp i det daglige, samt bruger MedHelps unikke statistikker til at finde fokusområder samt designe indsatser som kan reducere sygefraværet, til fordel for alle parter.

TDC Call Center Europe

Adm. Direktør Lene Krakau Larsen om den konkrete fraværsreduktion, og positive afsmitning på de forretningsmæssige resultater -- og om hvordan hun nu er det contact center i DK med lavest fravær!